Har du brug for en vinduespudser i Ringsted?

Vinduespudser i Ringsted - få et prøvepudsSom noget nyt i 2016 har jeg valgt at åbne op for at pudse vinduer i Ringsted og omegn. Dette betyder også, at hvis du bor i Fjerritslev og har behov for en vinduespudser, så tag fat i mig, og jeg kommer forbi dit hjem.

Der er mulighed for både at få pudset dine vinduer udendørs og indendørs og jeg har altid et sæt rene indendørsfodtøj med, så dit hjem efterlades rent og pænt og med helt rene vinduer.

Få et prøvepuds til 125,- inkl. moms

Lige som alle andre, så vil jeg selvfølgelig også tilbyde dig at få et prøvepuds til billige penge. På den måde kan du for et lavt beløb få et uforpligtende besøg af mig, hvor du kan se, om det resultat jeg giver dig, ikke er noget du ønsker at have fremover.

Tilbuddet er gældende for alle nye kunder og jeg er sikker på at du bliver glad for resultatet. Herefter kan vi altid tage en snak om fremtidig pudsning af dine vinduer. Hvert hus og lejlighed er forskellige, men jeg kan garantere dig for, at mine priser er konkurrencedygtige.

Du er velkommen til at ringe til mig på +45 5312 5630 eller du kan udfylde formularen herunder, så ringer jeg til dig, så vi kan aftale tid og sted.

Bestil et prøvepuds til kun 125,-

  • Ved at udfylde formularen og trykke 'Send', accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Samtidig accepterer du prisen på 125 inkl. moms.