Midtsjællands Vinduespolering i nye klæder

Vi skal alle følge med tiden og dette gælder også for en vinduespudser som mig. Derfor har jeg fået optimeret min hjemmeside, så den er nem og tilgå, og tanken er selvfølgelig at det skal være nemt at få fat på mig uanset om man besøger hjemmesiden fra en computer eller en mobil.

Nyt: Nyhedsside og nyhedsmail

Som noget helt nyt har jeg valgt at få en nyhedssektion, da flere af mine kunder gerne vil høre om nye tiltag, tips og tricks og hvornår jeg er på ferie osv. Det er også derfor jeg fremover vil tilbyde at sende nyhedsmail ud til de af jer som gerne vil have de seneste nyheder fra din vinduespudser. Så skal jeg nok love at informere jer om ferie og nye muligheder for at I fortsat får de reneste vinduer.

I kan tilmelde jer min nyhedsmail, ved at gå til bunden af min hjemmeside. Der kan I oplyse jeres E-mail adresse og I vil få en bekræftelse på jeres tilmelding.

Nyt: Erhvervssektion

Med den nye hjemmeside, har jeg også valgt at få mig en decideret erhvervssektion til mine erhvervskunder. Dette er for at pleje mine erhvervskunder, så de kan følge med i nye tiltag. For eksempel vil jeg præsentere mit nye rentvandsanlæg, som jeg har skaffet mig.

Du kan som erhvervskunde tilmelde dig min nyhedsmail og sætte kryds i feltet “Erhverv”, så vil du 2 til 4 gange årligt få informationer om nye tiltag og muligheder, ved at benytte dig af Midtsjællands Vinduespolering.

Til slut: En stor tak

Jeg vil slutte min første nyhed af med at sige tak til mine kunder og samarbejdspartnere. Uden jer havde jeg ikke dette fantastiske arbejde. Jeg håber meget at I vil tilmelde jer nyhedsbrevet og løbende følge med i min forretning, da det i sidste ende alligevel kommer jer til gode. Så stor tak til jer alle.

Vh. Claus