Vinduespolering i Sorø

Hos Midtsjællands Vinduespolering er tilfredse kunder og et flot resultat i højsædet. Jeg stiller høje krav til kvaliteten af mit arbejde som vinduespudser, og jeg har altid fokus på kundetilfredshed. Denne indstilling har resulteret i at både virksomheder og private i Roskilde gennem årenes løb har oprettet faste aftaler omkring vinduespolering. Det handler hos Midtsjællands Vinduespolering om altid at imødekomme kundens ønsker, både når det gælder indendørs og udendørs pudsnings hos private og erhverv.

 

Opgaver for Midtsjællands Vinduespolering i Sorø

Jeg pudser alt lige fra store erhvervsbygninger til villaer og rækkehuse. Det er muligt at få pudset både indendørs og udendørs, og mens vinduerne efterlades skinnende rene og uden striber, forlader jeg arbejdsområdet rent og præsentabelt. Jeg tilbyder vinduespudsning med stige op til 1. Sal – ca. 3,5 meter, men højere end dette kan klares ved indleje af lift eller hvis muligt ved pudsning indefra. Jeg kører i hele Sorø, herunder Frederiksberg, Pedersborg, Haverup og Broby Overdrev hos alt fra private boliger og virksomheder til offentlige bygninger. Midtsjællands Vinduespolering gør brug af et svanemærket sæbeprodukt til både indendørs og udendørs rengøring af ruder. Ved indendørs pudsning rengør jeg desuden altid spejle og medbringer skiftesko, så arbejdsområdet efterlades pænt og rent.

 

Hvad kan Midtsjællands Vinduespolering gøre for dig?

Som vinduespudser med opgaver hos både virksomheder og private er jeg altid klar med et godt tilbud på vinduespudsning. Derfor kan det altid betale sig at kontakte mig, for at høre nærmere om pris på den opgave, du ønsker løst. Kontakt mig her for at modtage et pristilbud på din opgave.

Kontakt mig for et godt tilbud

Herunder kan du indtaste dine kontaktoplysninger og eventuelt skriv, hvad det drejer sig om, så vender jeg tilbage med en god pris.
  • Ved at udfylde formularen og trykke 'Send', accepterer du samtidig vores privatlivspolitik