Midtsjællands Vinduespolering’s betingelser for henvendelser

Tak for din interesse for at blive kontaktet af vores virksomhed.

Ved at bede om at blive kontaktet accepterer du nærværende vilkår for vores behandling af dine personoplysninger.

Ved at udfylde formularen accepterer du at blive kontaktet af os:

Midtsjællands Vinduespolering v/ Claus Nielsen
Hjortholmvej 79A
4340 Tølløse

Hvis du har spørgsmål, ønsker at tilbagetrække dit samtykke eller andet, er du altid velkommen til at kontakte os på claus@midtsj-polering.dk, så vil vi tage hånd om din forespørgsel hurtigst muligt.


Personoplysninger og hvad vi bruger dem til

Når du henvender dig via kontaktformular på midtsj-polering.dk, behandler vi som udgangspunkt dit navn og din e-mailadresse.

Derudover er der en besked-felt, hvor du er velkommen til at beskrive din henvendelse. Alle oplysninger sendes krypteret til claus@midtsj-polering.dk. Disse oplysninger hjælper os til et bedre kendskab af dig, inden vi kontakter dig med tilbud.

Retsgrundlaget for vores indsamling/opbevaring/behandling af personoplysningerne er persondataforordningens artikel 6, stk. 1, litra b og litra f.


Hvor længe opbevarer vi dine personoplysninger?

Dine personoplysninger vil blive opbevaret i 24 måneder inden de slettes fra Midtsjællands Vinduespolering.


Videregivelse

Vi videregiver ikke dine oplysninger til 3. mand.


Overførsel af oplysninger til 3. lande

Dine oplysninger overføres ikke til lande uden for EU og EØS.


Dine rettigheder

Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, vi behandler om dig m.v.

Du har ret til at få urigtige oplysninger vi har om dig slettet, jfr. nærmere persondataforordningens artikel 16.

Du har ret til at få slettet dine oplysninger hos os og vores databehandler (såfremt vi har udvekslet oplysningerne med en sådan) jfr. persondataforordningens artikel 17. Denne ret kan du udøve ved at kontakte os via mailadressen, som er angivet øverst.

Du har ret til at få begrænset vores behandling af oplysninger om dig jfr. nærmere persondataforordningens artikel 18.

Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger jfr. persondataforordningens artikel 21. Du kan også gøre indsigelse mod behandling af dine oplysninger til direkte markedsføring.

Du har ret til at klage til Datatilsynet over vores behandling af personoplysninger.
Se www.datatilsynet.dk.

Gennemgå din data på denne hjemmeside.