Erhvervspudsning

Erhvervs vinduespudser i Roskilde, Sorø, Holbæk og Ringsted

– Lad os passe på dine ruder, så du kan fokusere på din forretning.

Din virksomhed er det centrale i din hverdag. Det er vigtigt for dig, at den står godt ud, når der er kundebesøg eller anden former for besøg, så er det vigtigt for dig at præsentere din forretning, om det så er butik eller produktionsvirksomhed, således at dine facader og bygninger står præsentabelt og imødekommende. Det viser professionalisme, og dette kan jeg hjælpe dig med.. Særligt når det drejer sig om dine vinduer.

Sammen planlægger vi, hvordan dine vinduer passes bedst

Jeg er meget fleksibel, når det drejer sig om erhvervs vinduespudsning. Efter at have drevet et vinduespudser-firma i mere end 20 år, så er klar over, at hver enkel forretning har sine krav til en vinduespolering. Derfor starter jeg som regel ud med at få en nærmere snak med dig, om hvordan og hvilke vinduer der skal pudses og hvor ofte de skal pudses.

Jeg bruger den seneste teknologi, som både øger effektiviseringen af rengøringen, og samtidig spare tid, alt imens at en vinduespolering fra Midtsjællands Vinduespolering holder i længere tid, grundet brugen af et rentvandsanlæg, som fjerner yderligere snavs. Du kan læse mere om mit rentvandsanlæg her.

Indendørs vinduspudsning

Vinduer bliver selvfølgelig ikke rigtig rene, hvis ikke de har fået på begge sider. Indendørs vinduespolering er også noget jeg ofte gør hos mine erhvervskunder, og udstyret med rene indendørssko, sørger jeg for at nå rundt om hele jeres indendørs arealer, uden at efterlade et spor. Jeg sørger også for at karmene bliver rene, da dette vil give det bedste indtryk for kunderne, dig og dine ansatte.

Har du spørgsmål til vinduespudsning til erhverv?

Hvis du har specifikke krav, ønsker eller lignende, så skal du endelig ikke tøve med at kontakte mig. Du kan enten vælge at ringe til mig direkte på mobilnummeret +45 5312 5630 eller du kan skrive dine oplysninger i kontaktformularen til højre, så sørger jeg for at ringe til dig.

Bestil prøvepudsning