Rentvandsanlæg

Det er ingen hemmelighed at dine vinduer bliver mere rene når man bruger et rentvandsanlæg

Vand fra vandhanen indeholder kalk, jern og andre elementer som ligger sig på dine vinduer og andre overflader, hvilket kan ses som pletter eller striber når vandet fordamper. Med et rentvandsanlæg, hvor anlægget renser vandet inden det når ud til børsten, kan du dermed være sikker på at der ikke efterlades striber eller pletter på dine vinduer og dine vinduer vil naturligvis virke meget renere. Det er derfor at jeg altid benytter mig af et rentvandsanlæg når jeg er hos mine kunder.

Rentvandsanlægget giver samtidig muligheden for at anvende teleskopstænger, hvor jeg sikkert kan stå på jorden og pudse vinduer op til 3. sals højde. Anlægget sørger for at pumpe vandet op gennem teleskopstangen og via speciale børster, sørger anlægget for at jeg når ud i alle kroge uanset om det er vinduer i stuen eller på tredje sal.

Se videoen herunder, hvor du kan se et rentvandsanlæg i brug:

Dine vinduer er renere i længere tid

Er dine vinduer helt nye i forhold til at blive renset af et rentvandsanlæg, så kan du godt opleve at de første par gange efter vask med anlæg, at dine vinduer stadig kan se lidt plettede eller stribede ud, men dette skyldes at det godt kan tage op til 3 gange før at et rentvandsanlæg har fået fjernet alt snavs og gamle sæberester fra vinduerne. Efter den tredje gang kan man tydelig se resultatet og dine vinduer holder sig derfor rene i længere tid.

Rentvandsanlæg kan også bruges til solpaneler

Er du en af de mange danskere som har fået solceller på taget eller i haven, så kan rentvandsanlægget også rense dine solceller. Er dine solpaneler beskidte, så kan effektiviteten falde med 20%-30%. Det vil sige at du genererer 20%-30% mindre energi til din husstand via vedvarende energi og du bliver dermed mere afhængig af energiselskaberne. Ved at rengøre dine solpaneler med et rentvandsanlæg så øger du produktiviteten af strøm og lige som dine ruder, så bliver dine solceller mere rene og afviser snavs i længere tid end ved normal rengøring.

Har du spørgsmål, som du ønsker svar på?

Så tøv endelig ikke med at kontakte mig. Jeg glæder mig til at snakke med dig.

Bestil prøvepudsning