Rengøring af solceller

Rengøring af solceller og tjen flere penge

Rengøring af solceller sikre dig den bedste ydeevne fra dit solcelleanlæg. Det er derfor vigtigt at du løbende holder dine solceller rene for at få det maximale ud af din investering. Ved at holde dine solceller rene fra snavs sørger du for at holde en høj ydeevne som ellers hurtigt kan falde 30%, hvis snavs får lov til at ligge sig i længere tid.

Reneste rengøring af solceller giver maksimal ydelse

Lige som dine vinduer, så bliver solceller snavsede med tiden og det er vigtigt at holde snavs nede, så du får mest ud af det. Regnen kan godt se ud til at fjerne det meste af snavset fra dine solceller, men desværre er det også sådan med vores moderne industrisamfund, at regn oftest har små mikropartikler i sig, som oftest ligger sig som et lag over dine solceller.

Midtsjællands Vinduespolering kan rengøre dine solceller så de bliver helt fri fra snavs og andre mikropartikler. Ved hjælp af et rentvandsanlæg sørger jeg for at rengøre dine solceller med helt rent vand så snavs får sværere ved at sætte sig i fremtiden. Det er den sikreste valg til mere energivenlige solpaneler og du får tjent dit solanlæg hurtigere hjem.

Få et samlet tilbud på rengøring af dine vinduer og solanlæg

Det vil selvfølgelig være en fordel for dig, hvis du både har vinduer og solpaneler du vil have rengjort på samme tid. Derfor tilbyder jeg selvfølgelig en favorabel pris, på vinduespudsning og rengøring af solpanelerne på en og samme tid.

Skriv til mig via min kontaktformular til venstre, så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt, så du kan øge din investering i solanlæg.

Har du spørgsmål, som du ønsker svar på?

Så tøv endelig ikke med at kontakte mig. Jeg glæder mig til at snakke med dig.

Bestil prøvepudsning