Vinduespolering i Holbæk og omegn

Vinduespolering i Holbæk og omegn

Hos Midtsjællands Vinduespolering er tilfredse kunder og et flot resultat i højsædet. Jeg sætter altid høje krav til kvalitet og udførsel af mit arbejde som vinduespudser, og jeg har altid fokus på tilfredshed blandt mine kunder – ved både nye og faste opgaver. Denne indstilling har resulteret i at virksomheder og private i Holbæk gennem årenes løb har oprettet faste aftaler omkring vinduespolering. Det handler hos Midtsjællands Vinduespolering om altid at imødekomme de ønsker kunden måtte have, både når det gælder indendørs og udendørs pudsnings hos private og erhverv.

Opgaver i Holbæk for Midtsjællands Vinduespolering

Jeg pudser alt lige fra villaer til rækkehuse og store erhvervsbygninger. Jeg pudser både indendørs og udendørs, og mens vinduerne efterlades skinnende rene og uden striber, forlades arbejdsområdet rent og præsentabelt. Jeg kan tilbyde vinduespudsninger med stige op til 1. Sal – ca. 3,5 meter. Højere end dette kan klares ved indleje af lift, eller hvis det er muligt ved pudsning indefra.

Jeg kører i hele Holbæk for erhvervs- og privatkunder

Herunder Mårsø, Tuse, Allerup og Tjebberup hos alt fra virksomheder og private til offentlige bygninger. Midtsjællands Vinduespolering gør bruger et svanemærket sæbeprodukt til både indendørs og udendørs rengøring af vinduer. Ved indendørs vinduespudsning rengør jeg desuden altid spejle og medbringer skiftesko, så jeg efterlader arbejdsområdet pænt og nydeligt.

Hvad kan Midtsjællands Vinduespolering gøre for dig?

Som vinduespudser med opgaver hos både private og virksomheder kan jeg altid tilbyde et godt tilbud på vinduespudsning. Det kan derfor altid betale sig at kontakte mig, for at høre mere om prisen på den opgave, du ønsker løst. Kontakt mig her for spørgsmål eller modtagelse af et pristilbud på din opgave.

Bestil prøvepudsning