Vinduespudser i Roskilde og omegn

Vinduespudser Roskilde og omegn

Hos Midtsjællands Vinduespolering er et godt resultat og tilfredse kunder i højsædet. Som vinduespudser, stiller jeg høje krav til kvaliteten af mit arbejde, og jeg har altid fokus på kundetilfredshed. Denne indstilling har resulteret i at både virksomheder og private i Roskilde har oprettet faste aftaler omkring vinduespudsning. Det handler hos Midtsjællands Vinduespolering om altid at imødekomme kundens ønsker når det gælder såvel indendørs som udendørs pudsnings hos erhverv og private.

Fuldservice vinduespudser Roskilde

ALT pudses lige fra store erhvervsbygninger til villaer og rækkehuse. Det er muligt både at få pudset indendørs og udendørs og mens vinduerne efterlades uden striber og skinnende rene, forlades arbejdsområdet rent og præsentabelt. Vinduespudsning med stige tilbydes op til 1. Sal (ca. 3,5 meter), højere end dette kan klares ved indleje af lift eller hvis muligt ved pudsning indefra.

Jeg kører i hele Roskilde og omegn

Jeg kører i hele Roskilde, herunder Himmelev, Veddelev, Svogerslev, Gevninge, Vor Frue, Øm, og Vindinge hos både private boliger, virksomheder og offentlige bygninger. Midtsjællands Vinduespolering bruger et svanemærket sæbeprodukt til både indendørs og udendørs rengøring af ruder. Ved indendørs pudsning rengør jeg altid spejle og medbringer skiftesko, så arbejdsområdet efterlades rent og pænt.

Vi har altid gode tilbud på vinduespudsning i Roskilde

Som vinduespudser med opgaver hos både private og virksomheder er jeg altid klar med et godt tilbud på vinduespolering. Det kan derfor altid betale sig at kontakte mig, for at høre nærmere om priser på den opgave du ønsker løst. Kontakt mig her for at høre mere og modtage et pristilbud på din opgave.

Bestil prøvepudsning