Vinduespudser i Ringsted og Fjerritslev kommune

Vinduespudser i Ringsted og Fjerritslev kommune

For Midtsjællands Vinduespolering handler det altid om at imødekomme kundernes ønsker. Derfor har jeg i 2016 valgt at pudse vinduer i Ringsted og Fjerritslev og omegn. Som vinduespudser har jeg altid fokus på kundetilfredshed og efterspørgslen om at starte i Ringsted og Fjerritslev har været stigende de sidste par år.

Vinduespudsning til både indendørs og udendørs

Jeg vinduespudser både indendørs såvel som udendørs. Dine vinduer er aldrig renere end den anden side. Derfor anbefaler jeg altid at du får pudset dine vinduer på begge sider og dette tager jeg mig selvfølgelig af, såfremt du ønsker det. Udendørs vinduespudsning kan som udgangspunkt tilbydes op til 1. sal (ca. 3,5 meter). Er der ønske om højere pudsning, så kan dette gøres ved lift, hvilket aftales på forhånd, da jeg låner en lift via en samarbejdspartner.

Ved pudsning af udendørs vinduer anvendes et rentvandsanlæg – såvidt det er muligt. Det er en god mulighed for kunderne i Ringsted og Fjerritslev kommune for at få helt rene vinduer uden striber. Dog er det ikke altid hensigtsmæssigt og brugen af et rentvandsanlæg er en vurdering jeg tager når jeg er på adressen, uanset hvad garanterer jeg for rene vinduer helt uden striber.

Ved indendørs vinduespudsning rengør jeg også dine spejle, så de lige som vinduerne er helt rene. Med medbragte skiftesko, sørger jeg for at arbejdsområdet efterlades rent og pænt.

Vinduespudser på faste dage i Ringsted og Fjerritslev

For at effektivisere arbejdsopgaverne bliver det faste dage jeg kommer til Ringsted og Fjerritslev og omegn. Derfor vil jeg både pudse vinduer for private og virksomheder på de dage jeg er i Ringsted og Fjerritslev. Kontakt mig derfor, for at høre, hvornår jeg næste gang kommer til Ringsted eller Fjerritslev. Så skal jeg nok sørge for at komme forbi din adresse.

Rengør dine solceller og få mere ud af din investering

Har du solceller på taget eller i haven, så husk at jeg også kan rengøre dine solceller så du får mere ud af din investering. Undersøgelser viser at man kan øge energiproduktiviteten med op til 40% ved at holde sine solceller rene for støv og andre partikler. Med et rentvandsanlæg kan jeg efter få behandlinger, gøre dine solceller 100% rene så du kan tjene din investering hjem hurtigere.

Har du spørgsmål, som du ønsker svar på?

Så tøv endelig ikke med at kontakte mig. Jeg glæder mig til at snakke med dig.

Bestil prøvepudsning